Een Tesla is hartstikke mooi en helemaal wanneer je zelf je extra onderdelen erbij kan vinden. In deze blog nemen we graag een aantal zaken met je door die te maken hebben met de Tesla. Lees dus snel verder en doe je voordeel met de tips die we je geven. 

Personaliseer je Tesla

Tesla accessoires geven je de mogelijkheid om echt een persoonlijk tintje te geven aan je Tesla. Natuurlijk zijn ze allemaal al gemaakt en is het doorgaans niet zo dat het accessoires zijn die op maat gemaakt worden, maar toch bieden ze je iets extra´s waardoor je Tesla persoonlijker aanvoelt. En aan welke dingen moet je dan denken, bijvoorbeeld: organizers, beveiligingsopties, cams voor op het dashboard, maar ook velgen, banden en verlichting. Gewoon superfijn om al deze dingen uit te kunnen zoeken en er echt iets meer van te kunnen maken. Een stuk fijner om te weten dat er extra veiligheid ingebouwd is. 

Waarom een Tesla? 

Het is voor veel mensen een droom om een Tesla te hebben. Dit komt omdat het een auto is die geen uitstoot heeft en daarom draag je een steentje bij aan een betere leefomgeving, bijvoorbeeld in de stad. De luchtkwaliteit gaat met sprongen vooruit wanneer meer mensen gebruikmaken van elektrische voertuigen in de grote stad. Dat wil je! Met een Tesla heb je niet alleen te maken met duurzaam rijden (als we het hebben over de luchtkwaliteit) er zit ook een luxe aspect aan. Zo heb je allerlei technische gemakken in de auto ingebouwd waar je echt je voordeel mee kunt doen. Denk aan een groot scherm (ten grote van een tablet) waarop alle belangrijke informatie te zien is. Zo kun je heel gemakkelijk een overzicht krijgen van de omgeving waarin je rijdt. Natuurlijk is zo’n groot scherm ook een prima medium als het gaat over de gegevens die te maken hebben met het rijden. Zoals snelheid en batterijduur. Wil je meer weten? Kijk dan op tesland.com. Je kunt er veel inspiratie op doen. 

Pin It on Pinterest