De belangrijkste taak voor autorijscholen is om leerlingen te leren autorijden. Veel van de werkzaamheden vinden zich dan ook buiten de autorijschool plaats. Het is echter ook zo dat er autorijscholen zijn die theorieles aanbieden en een eigen lokaal tot de beschikking hebben. In dat kader zijn er een aantal interessante vloeren voor autorijscholen te onderscheiden. De keuze voor een vloer voor een autorijschool is onder meer te maken op basis van de specifieke kenmerken en mogelijkheden.

PU gietvloeren

PU gietvloeren zijn een voorbeeld van interessante vloersystemen voor autorijscholen. Dat komt omdat deze vloeren een naadloze eenheid vormen en ideaal zijn voor toepassing in een lokaal. Naast de mooie strakke look zijn PU gietvloeren ook nog eens comfortabel en gemakkelijk te reinigen. De kleur is af te stemmen op de kleuren van de autorijschool en de huisstijl en bovendien zijn deze vloeren slijtvast en is er een lange levensduur van toepassing.

Grindvloeren

Grindvloeren vormen eveneens een interessante optie voor autorijscholen die over eigen lokalen beschikken. Bovendien geldt dat grindvloeren net als overigens PU gietvloeren door te leggen zijn naar een kantoorruimte. Op deze manier ontstaat er een echte eenheid in uitstraling en sfeer in de autorijschool.

Marmoleum

Naast PU gietvloeren en grindvloeren is marmoleum eveneens een goede optie om in een theorielokaal van een autorijschool te plaatsen. Marmoleum biedt eveneens meerdere voordelen, zoals praktisch gemak en weinig onderhoud. Deze vloerafwerking is in meerdere kleurtinten beschikbaar en verhult net als een grindvloer het zicht vuil en stofjes die op de vloer liggen.

Projectvinyl

Projectvinyl is interessant voor autorijscholen omdat er sprake is van kleurrijke mogelijkheden en er praktisch gemak wordt geboden. Er zijn varianten beschikbaar die bijvoorbeeld voorzien in het verbeteren van de akoestiek. Dat geldt echter voor meerdere vloersoorten, want een PU gietvloer is wat dat betreft ook voorzien van een geluiddempende werking om de akoestiek te optimaliseren.

Pin It on Pinterest