Het maakt niet uit welk bedrijf je nu uitbaat. Wanneer jij te maken hebt met machines of voertuigen die aan en afrijden, dan is het erg belangrijk om te zorgen dat er voldoende beveiliging buiten en binnen aangebracht is. Er zijn verschillende manieren waarop je dit op een gedegen wijze kunnen doen. We nemen in deze tekst graag met je door hoe jij je bedrijf veiliger kan maken. Wanneer je dan eens een keer een inspectie van de arbodienst krijgt, dan zit je niet met problemen.

Wegmarkering 

Het is bijzonder belangrijk om binnen je bedrijf voldoende wegmarkering aan te brengen wanneer er bijvoorbeeld heftrucks rondrijden. Zo weten medewerker en gasten waar de heftrucks rijden en waar zij bijvoorbeeld niet mogen lopen. Het is dus mogelijk om een looppad aan te geven dmv wegmarkering. Bij www.figoo.nl vind je tal van zaken die het makkelijker maken je bedrijf te beveiligen. 

Aanrijdbeveiliging 

Zowel binnen en buiten je bedrijf vraagt de ruimte de nodige aandacht als het gaat over de veiligheid van mensen. Naast de genoemde wegmarkering is het mogelijk om aanrijdbeveiliging aan te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld een boog van staal, waarop strepen gemaakt zijn, laten plaatsen. Zo’n stalen boog beschermd medewerkers en gasten tegen een aanrijding met een voertuig. 

Niet alles gaat over de veiligheid 

Wanneer we kijken naar de straat, naar wat er allemaal in de openbare ruimte te zien is, ook op bedrijventerreinen is het overigens zo, dan zien we dat het niet alleen gaat om de veiligheid. Ook zien we het nodige straatmeubilair. Denk hierbij aan bankjes waarop je kunt zitten. Deze zijn aan de onderkant van beton gemaakt en vaak aan de bovenkant van hout of staal. Straatmeubiliair is welhaast onverwoestbaar en gaan dus heel lang mee.

Vind jij het leuk om te kijken wat er allemaal nog meer op onze site te lezen valt? Dan raden we je aan om dit zeker niet na te laten, want we willen je inspireren met allerlei leuke blogs.

Pin It on Pinterest