Het is niet moeilijk om kalk in je apparaten en in je woning te voorkomen. Er zijn alle mogelijkheden te koop waarmee je dit kunt doen. Wij geven een advies in deze blog zodat je makkelijker een keuze kunt maken. Lees snel verder en ontdek hoe het in elkaar zit zodat jij van je kalk af kunt komen en dat heeft allerlei benefits. Je wilt ze niet missen. 

Waterontharder met zout

Een waterontharder zorgt ervoor dat kalk niet in apparaten gaat zitten. Een waterontharder met zout is eigenlijk slechte optie. Dit vanwege het feit dat drinkwater zout kan worden doordat zout in het water komt. Ook planten en bomen lusten geen zoutwater. Dus we raden zeker deze ontharder af. Een waterontharder zorgt er dus voor dat kalk niet in apparaten zich gaat nestelen. 

Waterontharder magnetisch

Er is ook nog een optie om te zorgen dat kalkaanslag niet je machines stuk maakt, dat kun je namelijk bereiken met de magnetische waterontharder. Met dit ding is het zo dat kalk in het water opgelost blijft. Het gaat zich dus niet verzamelen in apparaten waardoor je veel langer met de apparaten kunt doen. Ze verbruiken ook veel minder energie. En zo is je maandrekening veel lager. En wie wil dat nu niet?

Veel mensen denken dat het moeilijk is of duur om een waterontharder voor hem te laten werken in de woning. Gelukkig is dat allemaal niet het geva. En is het een zeer lage investering qua prijs maar juist een hoger als je kijkt naar het rendement wat je eruit kunt halen. Wij raden een waterontharder met zout af, dit apparaat is trouwens ook vrij duur, maar raden juist een waterontharder met magnetische straling aan, dit apparaat is helemaal niet duur en juist erg gemakkelijk in gebruik. Je hoeft helemaal niets aan te doen alleen aansluiten op de waterleiding en je bent al goed.

Wil je meer weten over dergelijke onderwerpen als deze, dan is het belangrijk om eventjes onze site te blijven volgen en de blogs te lezen die we er op posten.

Pin It on Pinterest