De planning van de bruiloft kan groot en kleinschalig. In welke vorm dan ook, de dag moet perfect verlopen. Om de dag goed aan te kleden kunnen aan verschillende dingen gedacht worden. Hoe gaaf zou het zijn om een keer in een echte Ferrari te rijden in plaats van die Fiat Panda die nu op de oprit staat? Het is zeker mogelijk en wist je ook dat het gewoon betaalbaar is? Daarom moet je een trouwauto huren voor dé speciale dag.

Het kiezen van de trouwauto

De eerste vraag die je jezelf moet stellen: wat is jouw of jullie droomauto? Je zult je verbazen hoeveel grote en dure auto’s te huur zijn voor een dag. De kans dat jouw auto beschikbaar is een grote kans. Heb je geen speciale auto in gedachten en wil je wel graag met een mooie auto naar je bruiloft? Bekijk dan het aanbod van diverse trouwauto verhuurzaken. Als grootste tip moet je wel een auto uitkiezen die ook mooi op de bruiloft foto’s komt te staan!

Belangrijke tips voor het huren van een trouwauto

Het regelen van de auto van je dromen voor je bruiloft hoeft niet moeilijk te zijn. Toch zijn er een aantal tips waar je even op moet letten. 

Huur de auto ver van tevoren

Simpelweg om teleurstellingen te voorkomen. Zorg dat je er vroeg bij bent bij het huren van de perfecte trouwauto, dat biedt zekerheid. 

Bruiloft foto’s

Zorg dat je samen met je bruiloft fotograaf afspreekt wat voor foto’s je samen wilt nemen met de trouwauto. Kies daarom een auto dat ook mooi staat op de foto’s. Dit is natuurlijk ook een essentieel onderdeel om van de auto herinneringen te vereeuwigen op het canvas!

Autoverzekering

Je denkt er liever niet aan, maar het is wel belangrijk om een autoverzekering af te sluiten voor de trouwauto. Een mooie auto is ook een dure auto. Het is eigenlijk vanzelfsprekend, maar ga goed om met de auto die je huurt. Ga daarom in gesprek met je verzekeraar en zorg dat je goed verzekerd bent mocht er toch iets gebeuren.

Met grote auto’s komt grote verantwoordelijkheid

Liever de trouwauto niet zelf besturen? Dat is ook zeker geen vereiste. Je kunt voor het besturen van de trouwauto eenvoudig een chauffeur inhuren. Of je schakelt een bekende in die je vertrouwt zoals een familielid of een van je vrienden.

Wanneer je deze tips in acht neemt voor het regelen van je trouwauto, dan zal je bruiloft hoe dan ook zeker slagen!

Pin It on Pinterest