Wanneer je een auto- of motorfan bent, is het erg belangrijk dat jouw garage superleuk is omdat je dan lekkerder aan je favoriete vervoersmiddel kunt werken. Aan de auto of motor sleutelen is iets wat mensen graag doen en vooral mannen zijn er bijzonder bedreven in. Dat wil niet zeggen dat vrouwen er helemaal niet mee bezig zijn, zij zijn er zeker mee bezig en je ziet ook steeds meer vrouwen die motorrijden.

Wanneer je dan zo vaak bezig bent met het rijden op de motor en het sleutelen in de garage, dan is het wel leuk als je garage ook een heel leuk design heeft. Laten wij nu juist voor dit laatste een aantal tips in deze blog voor jou onder elkaar gezet hebben. Lees snel verder. 

Designtips voor de garage 

Bomen kopen is niet het eerste dat je associeert met het maken van een mooi design voor je garage. Toch is de link ook wel snel gelegd, want je wilt gewoon dat het er in de garage een beetje natuurlijk en sfeervol uitziet. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een boom of plant in de garage te zorgen voor een beetje extra frisse lucht dat is geen overbodige luxe, want de olielucht is toch wel iets waar je even rekening mee moet houden.

Je hoeft een boom niet in de garage grond te planten, dwars door het beton heen, je kunt deze prachtige dingen in een bak zetten of pot en dan heb je een schitterende uitkijk.

De juiste vloer kiezen 

Het is helemaal niet moeilijk om de juiste vloer voor je garage te kiezen. Denk even na wat er allemaal in de garage gebeurt: er valt olie op de vloer, er kan wel eens een sleutel op de vloer kletteren, en je rijdt met je motor of auto over de vloer heen. Welke vloer past hier nu eigenlijk? Wij hebben de allerbeste vloer voor jou gevonden! Het is de gietvloer gemaakt van zeer sterk kunststof. De gietvloer is ontstaan in de industriële context en heeft een eigenschap die heel goed past binnen een garage, namelijk dat deze bijzonder slijtvast is en een uitzonderlijke draagkracht heeft. Je kunt hem dus flink belasten met olie, gewicht en zelfs zure stoffen. Niet alleen is de vloer erg sterk, hij is zeer minimalistisch en in verschillende tinten te krijgen omdat kunststof gemakkelijk op kleur te brengen is.

Pin It on Pinterest