Het is heel voordelig om een privé chauffeur in de arm te nemen. Zo kun je veel makkelijker reizen van A naar B. Deze chauffeur is echt een goede service, maar hoe zit het nou precies in elkaar? In deze tekst gaan we je er meer over vertellen. Jij hebt natuurlijk ook zin om geld te besparen en gewoon een stuk makkelijker te reizen, bijvoorbeeld als het gaat over woon-werkverkeer? We nemen het met je door in deze tekst!

Een privéchauffeur is supervoordelig!

Je wilt gewoon niet in de spits staan te wachten om naar je werk te kunnen en dan daar pas aan het werk te kunnen. Wanneer je kiest voor een privéchauffeur, dan is het erg makkelijk om in de auto al aan de slag te gaan. Ook wanneer je naar klanten toe gaat, dan is het gewoon simpeler om in de auto de nodige documenten nog eens een keer goed door te lezen, zodat je helemaal ingelezen bij de klant aankomt. Het leuke van de privechauffeur (in ons voorbeeld) is dat het gaat om een studentchauffeur die naast de studie aan het werk is en zo ook ervaring opdoet in een zakelijke context. Je helpt deze student dan aan ervaring en extra inkomsten voor naast de studie. 

Wat zijn de voordelen van een privéchauffeur?

Er zijn tal van voorbeelden verbonden met het inhuren van een privéchauffeur:

  • De chauffeur houdt het verkeer in de gaten en bestuurt de auto zodat jij in de auto kunt werken
  • Wanneer je beschikt over een privé chauffeur, dan straal je een bepaalde mate van succes uit. Dit is leuk voor de entree op het kantoor van je klanten 
  • De privéchauffeur of studentchauffeur is voor een redelijk tarief in te huren omdat het een parttimer betreft die als student naast de studie werkt. Op deze manier is het mogelijk om geld te besparen, daarbij is het zo, dat je de chauffeur per uur kunt inhuren en je dus niet vast zit aan een contract

Wanneer je iets te vieren hebt met klanten of potentiële zakenpartners, dan is het erg fijn om een privéchauffeur te hebben die jou bijvoorbeeld naar een restaurant kan brengen en weer ophalen. Op deze manier hoef je niet na te denken over het feit of je wel of geen alcoholische versnapering kunt drinken, bijvoorbeeld een glas champagne omdat een bepaalde deal doorgegaan is, of iets dergelijks. 

Pin It on Pinterest