Ok, Auto kopen Duitsland staat op je lijstje van dingen die je gaat doen. Maar je vraagt je wel af waar je dan aan moet denken? Dit en meer willen we graag met je doornemen in deze blog. 

Is het kopen van een auto in Duitsland voordelig? 

Showrooms zijn niet heel erg mooi, maar de auto’s die je kunt aanschaffen des te meer. De jonge auto’s zijn hoog van kwaliteit. De auto’s die te koop staan, zijn niet het eigendom van de dealers. Ze hebben ze in bruikleen van de fabriek. Zo hoeven ze niet te investeren in een gekochte voorraad. Dit komt met een groot voordeel voor de consument, namelijk dat de auto’s voordelig aangekocht kunnen worden. 

Waar moet je opletten? 

Er zijn een aantal zaken waar je zeker op moet letten. Dat nemen we in deze blog met je door. 

Garantie 

Check altijd even de garantie. Dit is bijzonder belangrijk. Op jonge auto’s zit vaak nog garantie. 

Check het papierwerk 

Elke auto moet geldig papierwerk hebben. Daar moet je expliciet om vragen. 

Keuring 

Heeft de auto recentelijk de verplichte keuring gehad? Check het!

Prijs 

Een belangrijke indicator of een bedrijf zuivere koffie is, is de prijs van de auto. Een veel te lage prijs is een signaal, een zogenaamde red flag, trap er niet in, want te goedkoop is duurkoop. 

Er zijn nog meerdere zaken waar je op moet letten. Bij gijsautoimport.nl helpen ze je graag met het importeren van kwaliteitsauto’s vanuit Duitsland. 

Auto kopen in Duitsland, wanneer doe je dat? 

Veel mensen kopen een auto in Duitsland wanneer ze voordelig een auto willen aanschaffen en het liefst ook nog van een hoogwaardig merk. Het kan zo zijn dat deze autokopers in Nederland woonachtig zijn, maar het komt ook wel voor dat Nederlanders naar Duitsland vertrekken. Dan is het natuurlijk heel handig dat je weet waar je op moet letten wanneer je in Duitsland een auto koopt. 

Vandaar ook de tips. Wanneer je meer wilt weten, dan is het natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen met het genoemde bedrijf. 

Pin It on Pinterest