Er zijn verschillende manieren waarop je kunt genieten van een mooie vakantie of leuk uitstapje. De meest voor de hand liggende manier om op vakantie te gaan is natuurlijk om een bestemming uit te zoeken, een hotel te reserveren en vervolgens in het vliegtuig te stappen. Er zijn echter nog andere manieren waarop je een erg bijzondere reis kunt maken. In deze blog willen we daarom 3 manieren benoemen hoe je op vakantie kunt gaan.

Reistip #1: Op reis met de caravan

Voor veel Nederlanders is het iets wat elk jaar weer opnieuw een ritueel is: met de caravan naar Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje. Toch zijn er een heleboel Nederlanders die nog nooit met de camper of met de caravan op vakantie zijn geweest. Tegen die Nederlanders zeggen wij: doe dat eens een keer! Het op reis gaan met een caravan of camper draagt enorm bij aan het gevoel van een avontuur. Je moet goed voorbereid zijn en weten waar je heen moet reizen. Daarnaast biedt een caravan of camper een huiselijk gevoel, meer dan een gemiddeld hotel dat kan doen. Zoek je een goede camper? Kijk dan op de website van caravanmakelaardij.nl: verkoop campers.

Reistip #2: Op reis met de motor

Als je in het bezit bent van een motor (en natuurlijk een motorrijbewijs) dan kun je dit racemonster gebruiken om een heuse tour te doen. Veel Nederlanders die met de motor op vakantie gaan, kiezen dan ook voor een leuke route zoals door de Ardennen of langs de zee. Hoewel je op de motor minder kunt meenemen, kun je op verschillende manieren ervoor zorgen dat je voldoende spullen hebt. Een leuke tip die we je graag meegeven is dat je je kleding of andere spullen voordat je vertrekt per post naar het hotel verstuurt. Dan hoef je ze niet mee te nemen op de motor.

Reistip #3: Op reis met de boot

Een heleboel mooie steden liggen aan de kust. Als je op vakantie gaat is er ook een goede kans dat je een beetje wil kunnen genieten van de zon en het strand. Europa heeft een hele hoop prachtige steden aan de Franse, Portugese, Spaanse, Italiaanse maar ook Nederlandse en Engelse kusten. Ga daarom lekker met de boot op vakantie en geniet van een andere omgeving dan je normaal gewend bent.

Pin It on Pinterest