Waarom nog schakelen als het ook gewoon automatic kan? Een automaat zorgt voor een smooth ride en is steeds vaker een standaardoptie in allerlei auto’s. Je hoeft niet langer met die pook te roeren in de benzine en dat koppelingspedaal, die pain in the ass, is weg. Filerijden met een verkrampt linkerbeen? Forget about it! Een automaat is the way to go. Toch kunnen belangrijke onderdelen van een automaat wel eens stukgaan. Houston, we have a problem! Een kapotte koppelomvormer has put a spanner in the works.

Een essential voor de versnellingsbak

Is uw automaat out of order omdat uw koppelomvormer down and out is? Get your motor running met een zo goed als nieuwe koppelomvormer! Reviseer uw versnellingsbak zodat u weer kunt cruisen met uw whip. Met een gereviseerde koppelomvormer heeft u uw automaat binnen no time weer purring like a kitten en kunt u weer verder met heading down the highway. Het reviseren van uw koppelomvormer is te vergelijken met een vrouw die een negligeetje draagt: het is te verwaarlozen, maar het is fijn om te weten dat het er is. So true!

Een total revision

Wilt u een complete solution voor uw versnellingsbak revisie? Vergeet dan niet om ook uw koppelomvormer te rebuilden. Het is een must om ook dat onderdeel onder handen te nemen. Zo kunt u erop rekenen dat u straks een super chill schakelende gearbox heeft die zorgt voor de ultimate driver’s experience.

Een koppelomvormer: what is it?

Een koppelomvormer is een essential part van uw versnellingsbak. Deze zorgt ervoor dat de motor en transmissie min of meer onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Zonder al te technical te worden, een koppelomvormer zorgt ervoor dat de motor stationair blijft draaien wanneer u voor een stoplicht staat en dat wanneer het licht op groen springt, u weer nice and easy kunt optrekken. En dat allemaal automatisch! Mind is blown.

Pin It on Pinterest