Een chauffeur in dienst nemen past niet erg in de Nederlandse nuchtere mentaliteit. Maar waarom niet? Er zitten ontzettend veel voordelen aan het hebben van een chauffeur die jouw leven een stuk makkelijker maken. Waarom zit er dan zo’n stigma op het hebben van een chauffeur. Veel mensen denken dat alleen een baas een directiechauffeur mag hebben, niets is minder waar. In deze blog vertel ik je de voordelen van het hebben van een chauffeur.

Werk gedaan krijgen

Mensen die lang onderweg zijn, kunnen deze tijd veel beter gebruiken! Wanneer je een uur heen en een uur terug moet rijden, ben je per jaar al gauw zo’n 450 uur kwijt waarbij je geen werk gedaan krijgt. Nee, in deze uren ben je aan het staren naar de weg; naar de hectometerpaaltjes of dat mooie landschap waar je nu wel aan gewend bent.

Geen last meer van files 

Geen last meer van files!? Het klinkt natuurlijk erg gek maar toch is het zo. Met een chauffeur heb jij geen last meer van files MITS je geen afspraak hebt staan waar je snel naartoe moet. Tijdens een file kun jij namelijk lekker achter je laptop aan het werk. Heerlijk in de ochtend alle mailtjes verwerken of in de avond de laatste mensen bellen voordat je thuis bent. Als je na het werk in de auto nog de laatste taken kunt afronden, ben je thuis dus helemaal klaar. Dan hoef je niet na het eten nog die vervelende taken af te ronden maar kun je écht ontspannen. 

Afspraken voorbereiden

Als je in de auto zit naar een afspraak kun je wel in je hoofd alvast de laatste dingen voorbereiden maar je kunt geen dingen opzoeken of dingen aanpassen. Met een chauffeur kun jij in alle rust nog even focussen op de punten van die belangrijke afspraak. Het klopt, een chauffeur is duurder dan zelf rijden. Maar denk aan de efficiëntie en het werk dat jij kunt verzetten in al die “lege” uren. Dat is gigantisch! Daarom is een chauffeur toch niet zo gek als mensen vaak denken, mits het in je budget past. 

Pin It on Pinterest