Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van de studentchauffeur. Maar wat houdt deze functie eigenlijk in? In deze blog gaan we daar een licht op werpen, omdat veel mensen behoefte hebben aan de diensten van deze expert. De laatste jaren is de studentchauffeur namelijk populair geworden. Lees snel verder wat het voordeel van de diensten van deze expert voor jou kan betekenen.

Veilig

Het hebben van een privé chauffeur, want dat is de studentchauffeur, of dit nu een fulltime chauffeur is of een parttime chauffeur, brengt veel voordelen met zich mee. Het is een stuk veiliger is om met een chauffeur op pad te gaan, zeker als je ondernemer bent en onderweg eigenlijk al bezig bent met je werk. Het voordeel natuurlijk is dat je veel meer focus op je werk kunt hebben, als je chauffeur voor je hebt rijden. Je kunt met een privé chauffeur dus al aan het werk gaan terwijl je in de auto zit. Dit heeft als voordeel dat je goed voorbereid bij de klant of op je zaak aankomt. Zo verspil je geen tijd in de file. Een win-winsituatie

Voordelig 

Een studentchauffeur is voordelig. Je hoeft geen fulltime chauffeur in dienst te nemen. Maar hoe zit het nu precies? Het is eigenlijk heel simpel, een studentchauffeur is een student die parttime naast de studie werkt. Deze student heeft minimaal vijf jaar rijbewijs en kan je in je eigen auto rond rijden. Dit heeft als voordeel dat je geen extra brandstofkosten kwijt bent, ook kosten voor de huur van een andere auto heb je zo niet. Daarbij is het zo dat de student ingehuurd wordt per uur, voor een relatief laag tarief. Een soort chauffeur op oproepbasis dus.

Sociaal 

Wanneer je meedoet en een studentchauffeur in dienst neemt, ben je ook sociaal bezig als werkgever. Een student wil graag maatschappelijke ervaring opdoen in een baan, maar natuurlijk ook dat deze enigszins zinvol is. Wanneer je als student aan het werk ben voor een werkgever, dan zit hij of zij direct al in de zakelijke context waarin je veel kunt leren. Studenten die chauffeur worden, als bijbaan naast de studie, krijgen ook een opleiding waarin ze leren hoe je een zakelijke context functioneren moet. 

Pin It on Pinterest